Megjelent a Kifőztük 2018 januári száma!

Megjelent a Kifőztük 2018 januári száma!

Megjelent a Kifőztük 2018 januári száma!

 

 

Kedves Olvasónk!

Mit is szoktunk ilyenkor, év elején mondani? Sokszor azt, hogy elrohant az elmúlt év; hogy észre sem vettük, és mire háromig számoltunk, megint eljött az év vége, az ünnepek…

Aztán elpakoljuk a karácsonyi díszeket, és már itt is a húsvét, majd jön a hazai gyümölcsszezont megnyitó friss eper, érkezik a cseresznye és szép sorban az összes kedvenc gyümölcsünk. Mire észbe kapunk, megint ott világít majd az ablakban az adventi fény, és immár ötvenedszerre tervezzük át az ünnepi menüt. Valahogy  így van  ez  minden  évben. Az idő csak  rohan, esze ágában sincs ólomlábakon járni. 

De ha már itt az új esztendő, igyekezzünk azt minél jobban kihasználni! Mit is kívánhatnék mást, mint, hogy teljen úgy ez az év, ahogy szeretnék. Valósuljon meg minden tervük, álmuk, legyenek egészségesek, boldogok, sikeresek és szerencsések. Főzzenek, egyenek-igyanak finomakat, kápráztassák el a szeretteiket minden földi jóval, amiben – ahogy az elmúlt hét évben mindig – 2018-ban is igyekszünk majd a segítségükre lenni.

Januári magazinunkban kicsit a gyermekkorunkra visszatekintve készültünk pár hagyományos fogással. A szilveszterre való tekintettel sós rágcsálnivalók, sörkorcsolyák és néhány szerencsét hozó „szemes” hozzávalóból készült étel receptjét is elhoztuk önöknek.

Korábbi különszámunkban is találnak a szilveszteri bulihoz készíthető ropogtatnivalókat, pogácsákat, szendvicseket, szendvicskrémeket, lapozzák át, töltsék le ezt a számunkat is.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com, a Bio-Fungi, a Szafi Reform & Szafi Free, a Massa Ticino Sugarpaste, a Russell Hobbs, a Mizo. Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Látogassák  meg  a  weboldalunkat  –  www.kifoztuk.hu  –,  és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg. 

Békességben,  boldogságban,  szeretetben  és  egészségben gazdag új évet kívánok önöknek a Kifőztük minden szerkesztője nevében:

Szép Csilla

 Az újság ide kattintva tölthető le. 

Bookmark(0)

No account yet? Register

A cikk kategóriái:
Frontpage

Nem kommentelhető bejegyzés.