Mogyorós szaloncukor cukor- és gluténmentesen

Mogyorós szaloncukor cukor- és gluténmentesen

Hozzávalók
10 dkg étcsokoládé (70% kakaótartalmú)
10 dkg mascarpone
10 dkg pirított mogyoró
1 evőkanál cukormentes mogyorószirup
1/2 teáskanál narancslé
1/2 tonkabab reszelve (elhagyható)
a forgatáshoz:
cukormentes kakaópor

A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, több részletben belekeverjük a mascarponét, a mogyorószirupot, a na-rancslevet, a tonkababot, majd beleforgatjuk az apróra vágott mogyorót. Egyenlő súlyú darabokra osztjuk és 30 percre hűtőbe tesszük. Mindegyiket szaloncukor alakúra formáljuk, és kakaóba forgatjuk.

Tipp: az összes szaloncukor 34 g szénhidrátot tartalmaz.

https://szepsegtar.blogspot.com

Nem kommentelhető bejegyzés.