Olaszos levesestál

Olaszos levesestál

Olaszos levesestál recept

Hozzávalók
2 evőkanál olaj
1 nagyobb vöröshagyma
10 csirke-alsócomb
1,5 l víz

frissen őrölt fekete bors
1 teáskanál morzsolt rozmaring
1 csomó újhagyma
10 dkg szezámspagetti
45 dkg paradicsom

A felhevített olajon aranyszínűre dinszteljük a megpucolt és apróra kockázott vöröshagymát. Rátesszük a megtisztított húst, körbepirítjuk, felöntjük a vízzel. Ízesítjük sóval, borssal, a rozmaringgal, és kis lángon a hús puhulásáig főzzük. A megfőtt csirkét kiemeljük, eltávolítjuk a bőrt és a csontot, majd a falatnyi darabokra szedett húst visszatesszük a levesbe. Hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát, kb. 10 perc elteltével az apróra tördelt spagettit. Miután készre főtt, beletesszük az apróra kockázott paradicsomot is, 2-3 percig forraljuk, majd lefedve 5 percig állni hagyjuk, végül tálaljuk.

https://hankka.blogspot.com

A Wise Pasta termékekről további információért katt IDE.

Könyvjelzőkhöz(3)

No account yet? Register

A cikk címkéi:
· · · · · ·
A cikk kategóriái:
160g · hankka · IR · Leves · szárnyas · szénhidrátdiéta · wise pasta

Nem kommentelhető bejegyzés.