Pilóta cake pop

Pilóta cake pop

Pilóta cake pop

Hozzávalók kb. 20 db-hoz

12 pilótakeksz
5 dkg mascarpone
10-15 dkg étcsokoládé
csokoládéforgács
nyalókapálcák

A kekszet késes aprítóban megdaráljuk. Hozzáadjuk a krémsajtot, és addig járatjuk a gépet, amíg össze nem áll a massza. Golyókat formázunk belőle, és hűtőbe tesszük egy órára. Az étcsokoládé 3/4 részét megolvasztjuk, kevergetve visszahűtjük, közben a felaprított, megmaradt negyedet is belevegyítjük. Amikor összeolvadt, megmártjuk benne a pálcára szúrt golyókat. A sütinyalókákról lecsepegtetjük a felesleges csokoládét, végül megforgatjuk csokoládéforgácsban, és hagyjuk megdermedni.

http://katucikonyha.blogspot.com

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.