Pisztáciás-fehércsokoládés szaloncukor

Pisztáciás-fehércsokoládés szaloncukor cukor- és gluténmentesen

Hozzávalók
10 dkg cukormentes fehér csokoládé
10 dkg mascarpone
6 dkg natúr pisztácia
1/2 teáskanál citromlé
a forgatáshoz:
10 dkg cukormentes fehér csokoládé
1 dkg vaj

A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, több részletben belekeverjük a mascarponét, a citromlevet, majd beleforgatjuk az apróra vágott pisztáciát. Egyenlő súlyú darabokra osztjuk és 30 percre hűtőbe tesszük. Mindegyiket szaloncukor alakúra formáljuk és a vajjal összeolvasztott csokoládéba forgatjuk.

Tipp: az összes szaloncukor 120 g szénhidrátot tartalmaz.

https://szepsegtar.blogspot.com

Nem kommentelhető bejegyzés.