Póréhagymacsírás juhtúróval töltött csirkemell 

Póréhagymacsírás juhtúróval töltött csirkemell 

Hozzávalók 2 személyre

1 egész csirkemellfilé

12 dkg juhtúró

5 dkg póréhagymacsíra

frissen őrölt fekete bors

2–3 evőkanál olaj 

A csirkemellet elfelezzük, letisztítjuk. A vastagabb felétől indulva az oldalán zsebet vágunk. A csírát felaprítjuk, összekeverjük a juhtúróval, megtöltjük vele a mélyedést, majd hústűvel vagy fogvájóval a nyílás szélét összetűzzük. A hús mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, és a serpenyőben felhevített olajon 15-20 perc alatt megsütjük.

Tálalás előtt eltávolítjuk a hústűt, és a töltött csirkemellet póréhagymacsírás krumplipüréágyon kínáljuk.

https://varosikonyha.blog.hu

A Biohálóról további infóért katt ide.

Könyvjelzőkhöz(3)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.