Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Receptek  //  Alfabetikus tartalomjegyzék

Receptek a következő kezdettel I

Ice Tea

Ice Tea

 

Illatos diós tészta

Illatos diós tészta

Minden gyerek szereti a diós tésztát. Gyermekkoromban egyszerűen készült: főtt tészta darált dióval és cukorral megszórva. Miért, miért nem, az én konyhámban eléggé elfeledett étel lett belőle, pedig a lányaim nagyon kedvelik a tésztaféléket minden formában. Az óvodában, ahol dolgozom, egy napon diós tésztát kaptak a gyerekek második fogásként. Teljesen másfélét, mint amilyenhez addig hozzászoktam, az illata pedig mesés volt: citromhéj, vanília meg talán rum egyvelege, és ez nyomban meghozta a kedvemet a diós tésztához. Este aztán elkészítettem otthon is. Böjt idején ideális vacsora vagy második fogás lehet.

 

 

Indiai vöröslencsés dhal

Indiai vöröslencsés dhal

A dhal voltaképpen sűrítés nélküli főzelék. A vörös lencse számos értékes tápanyagot tartalmaz, megfelelő fűszerekkel melegítő hatással is bír, ezért különösen előnyös télen fogyasztani.

Instant palacsintapor

Instant palacsintapor

Ennek a palacsintakészítési módszernek az a lényege, hogy "instant palacsintaport" keverünk, ami lezárt zacskóban vagy dobozban hónapokig eltartható. Mindig csak egy csészényit kell kivenni belőle, amikor egy adag palacsintát szeretnénk sütni. Nagyon hasznos olyan családokban, ahol nagyobb gyerekek, esetleg apukák megsütni már meg tudják a palacsintát, de a hagyományos tésztát
nem állítják össze önállóan.

Isler

Isler

.

Isler

Isler

.

__________________

__________________

 Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!