Ropi

Ropi

Ropi

Hozzávalók 1 tepsihez
14 dkg zabpehelyliszt
6 dkg Mizo laktózmentes vaj
1 kávéskanál só
14 dkg Mizo laktózmentes trappista sajt
a tetejére:
1 tojássárgája
(fekete) szezámmag
a tálaláshoz:
Mizo laktózmentes tejföl
sültcsirkefűszersó

A hozzávalókból rugalmas tésztát gyúrunk. 2 ív sütőpapír között 4-5 mm vékonyra nyújtjuk, 3-4 mm-es csíkokra vágjuk. Kicsit mindet megsodorjuk, és sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk. Megkenjük a villával felvert tojássárgájával, megszórjuk a szezámmaggal, és 180 fokon 15 perc alatt készre sütjük.
A tejfölt elkeverjük a fűszersóval, és a ropi mellé tálaljuk.

Tipp: Az egész adag 84 g lassú szénhidrátot tartalmaz. A szóráshoz használhatunk nagy szemű sót, szemes mákot, Mizo laktózmentes trappista sajtot is.

https://szepsegtar.blogspot.com

A Mizo laktózmentes termékeiről további infóért katt IDE.

Könyvjelzőkhöz(5)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.