Rózsaborsos forró csokoládé

Rózsaborsos forró csokoládé

Rózsaborsos forró csokoládé

Hozzávalók 2 személyre
10 dkg étcsokoládé (65–70% kakaótartalmú)
4 dl tej
1 dl tejszín
2 evőkanál cukor
1 csapott teáskanál őrölt rózsabors
a tálaláshoz:
tejszínhab

A tejet és a tejszínt forrásig melegítjük. Beleszórjuk a feldarabolt csokoládét, kevergetve felolvasztjuk. Ízesítjük a cukorral és a borssal, és addig melegítjük, amíg a cukor teljesen fel nem olvad. Poharakba öntve, tejszínhabbal megkoronázva tálaljuk.

https://varosikonyha.blog.hu

A fűszerekről egyéb infóért katt ide: http://www.fuszeresz.hu/

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.