Sajtos rakottas

Sajtos rakottas

Sajtos rakottas

Hozzávalók 4 személyre
1 kg krumpli
3-4 sárgarépa
25 dkg gomba
25 dkg natúr krémsajt
10 dkg reszelt sajt (jó, ha van benne füstölt is)
kb. 2 l erősen fűszerezett zöldségalaplé

A megtisztított, egész krumplit és répát az alaplében félpuhára főzzük. A krumplit nagyobb darabokra törve, a répát vastagabb karikákra vágva tűzálló tálba halmozzuk. Rászórjuk a megtisztított, felszeletelt gombát. A főzőléből 1 kisebb merőkanálnyit elkeverünk a krémsajttal, és a zöldségre öntjük. Az ételt 200 fokos sütőben 30 percig sütjük. Kivesszük, rászórjuk a sajtot, és visszatesszük még 15 percre, amíg a sajt pirulni nem kezd.
Tálaláskor friss salátát vagy savanyúságot kínálunk mellé.

http://www.recept-oldal.hu

Könyvjelzőkhöz(1)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.