Sajtos-tejfölös tepsis hús

Sajtos-tejfölös tepsis hús

Sajtos-tejfölös tepsis hús

Hozzávalók 4 személyre
50 dkg mangalicacomb
80 dkg burgonya (tisztítva mérve)
15 dkg laktózmentes trappista sajt reszelve
15 dkg laktózmentes tejföl
3 teáskanál mustár

frissen őrölt bors
(olíva)olaj
a tálaláshoz:
savanyúság

A burgonyát meghámozzuk és cikkekre vágjuk. Enyhén sózzuk, kevés olajjal összeforgatjuk, és kiolajozott tűzálló tálban, 180 fokra előmelegített, légkeveréses sütőben 20 percig sütjük. Közben a húst vastagon felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk. Nagyobb méretű kiolajozott tepsi egyik felébe szorosan egymás mellé fektetjük a hússzeleteket. Megkenjük a mustárral, a tejföllel, megszórjuk a reszelt sajttal. Ha letelt a krumpli sütési ideje, átszedjük a hús mellé, és az egészet további 20 percig sütjük. Savanyúsággal tálaljuk.

http://flamcsi.blogspot.com

http://mizo.hu/

Könyvjelzőkhöz(4)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.