Saláta pirított szalonnával és mustárcsírával

Saláta pirított szalonnával és mustárcsírával

Saláta pirított szalonnával és mustárcsírával

Hozzávalók 2 személyre
6 vékony szelet füstölt, húsos szalonna
2 tojás
2 nagy marék madársaláta
4 evőkanál mustárcsíra
1 darabka puha kecskesajt
néhány koktélparadicsom
az öntethez:
2 teáskanál magos mustár
5 teáskanál tejszín
2 teáskanál olívaolaj

őrölt bors

Egy tepsit alufóliával kibélelünk, sütőrácsot helyezünk a tetejére. Elrendezzük rajta a szalonnaszeleteket, és 200 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt mindet ropogósra sütjük. A tojásokat enyhén sós vízben kb. 5 perc alatt félig lágyra főzzük. Az öntet hozzávalóit összekeverjük.
A salátát tálra halmozzuk, rászórunk néhány felaprított koktélparadicsomot és a mustárcsírát. A kecskesajtot a tetejére morzsoljuk, majd meglocsoljuk az öntettel. A sült szalonnával és a lágy tojással tálaljuk.

http://mimiesmamaminikonyhaja.blogspot.com

http://biohalo.hu/termekeink/csirak/mustar-csira/

A termékekről további infóért katt IDE. http://biohalo.hu/

Az étel akkor gluténmentes, ha betartjuk a gluténmentes étel-készítés szabályait, és valamennyi felhasznált alapanyag a gyártó által garantáltan gluténmentes.

Bookmark(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.