Spenótágyon sült csirkecomb

Spenótágyon sült csirkecomb

Spenótágyon sült csirkecomb

Hozzávalók 2–4 személyre
4 csirke-felsőcomb

frissen őrölt fekete bors
2 nagy gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál szilárd Barco kókuszolaj
kb. 50 dkg fagyasztott spenót
1/2 citrom kifacsart leve
2 dl Cocomas kókusztejszín

A húst megtisztítjuk, mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, és bedörzsöljük a fokhagyma felével. A felhevített kókuszolajon először a bőrös, majd a másik oldalán is megpirítjuk, kiszedjük, félretesszük. A visszamaradt zsiradékba tesszük a maradék fokhagymát és a spenótot. Közepes lángon, időnként megkeverve hagyjuk felengedni, ízesítjük a citromlével, sóval, borssal. Hozzáöntjük a kókusztejszínt, és pár percig rotyogtatjuk. Tűzálló tálba öntjük, bőrével felfelé rárakjuk a húst. Előmelegített, 210 fokos sütőben kb. 35 perc alatt készre sütjük.

https://hankka.blogspot.com

A Kókusz Világ termékeiről egyéb infóért katt IDE.

Könyvjelzőkhöz(5)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.