Spenótos-kukoricás portobello

Spenótos-kukoricás portobello

Hozzávalók 4 személyre

20 dkg ChefGomba portobellogomba

5 dkg friss spenót

5 dkg kukoricakonzerv

1–2 evőkanál vaj

1 nagy csipet só

1 nagy csipet őrölt fekete bors

2 dl tejszín

a tálaláshoz:

párolt basmati rizs 

 

A gombát vékonyra szeleteljük, a kukoricát átmossuk, lecsepegtetjük. A felhevített vajon megpirítjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a spenótot, jól átforgatjuk, majd krémesítjük a tejszínnel, és beleszórjuk a kukoricát. Melegen, párolt basmati rizzsel kínáljuk. 

https://aranytepsi.blogspot.com

A ChefGombáról további infóért katt IDE.

 

Könyvjelzőkhöz(1)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.