Spenótos spagetti

Spenótos spagetti

Hozzávalók
1 csomag szezámspagetti (20 dkg)

1 zöld csilipaprika
5 gerezd fokhagyma
5 evőkanál olívaolaj
5 dkg szezámmag
10 dkg bébispenót
frissen őrölt tarka bors

A spagettit enyhén sós, forrásban lévő vízben megfőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük.
A csilit és a megpucolt fokhagymát vékony karikákra vágjuk, megfuttatjuk a felhevített olívaolajon. Hozzáadjuk a szezámmagot, pár percig tovább pirítjuk, majd beletesszük a bébispenótot is. Addig sütjük, amíg össze nem esik, ekkor beleforgatjuk a spagettit, ízesítjük sóval, borssal, és az egészet összeforrósítjuk.

https://hankka.blogspot.com

A Wise Pasta termékekről további információért katt IDE.

Nem kommentelhető bejegyzés.