Sült sütőtökös, csírás saláta

Sült sütőtökös, csírás saláta

Hozzávalók
1 evőkanál szezámmag
10 dkg sütőtök
1 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál gránátalmaszirup

frissen őrölt bors
1-2 evőkanál csíravarázs
1/3 avokádó
1 kis darab puha kecskesajt
1 marék salátalevél
az öntethez:
2 teáskanál olívaolaj
1 teáskanál gránátalmaszirup

őrölt bors

A szezámmagot száraz serpenyőben pár perc alatt megpirítjuk, majd tálba szórjuk. (Ügyeljünk rá, mert könnyen megég.) A sütőtököt 1 x 1 cm-es kockákra vágjuk, összevegyítjük az olajjal meg a sziruppal, serpenyőben megpirítjuk, ezután összeforgatjuk a szezámmaggal. Az öntethez az összes hozzávalót elkeverjük. Tálaláskor a sütőtököt, a salátalevelet, a csírát, a kevés feldarabolt avokádót és a puha kecskesajtot tányérra szedjük, és meglocsoljuk az öntettel.

http://mimiesmamaminikonyhaja.blogspot.com

http://biohalo.hu/termekeink/csirak/

A termékekről további infóért katt IDE. http://biohalo.hu/

Az étel akkor gluténmentes, ha betartjuk a gluténmentes étel-készítés szabályait, és valamennyi felhasznált alapanyag a gyártó által garantáltan gluténmentes.

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.