Sütőtökkrémes-makrélás bruschetta

Sütőtökkrémes-makrélás bruschetta

Hozzávalók 6 szelethez
35 dkg sütőtök
5 dkg olajban eltett makrélafilé
1 evőkanál vaj
1 evőkanál tökmag
1 teáskanál friss kakukkfűlevél
6 szelet ciabatta

A sütőtököt cikkekre vágjuk, és 200 fokra előmelegített sütőben, alsó-felső fokozaton 20 perc alatt megsütjük. A tökhúst villával kikaparjuk a héjából, összetörjük, és még melegen elvegyítjük a vajjal. A kenyereket megpirítjuk, eloszlatjuk rajtuk a sütőtökkrémet, a makrélát, végül megszórjuk a tökmaggal és a kakukkfűvel.

https://flamcsi.blogspot.com

A Russell Hobbs Textures kenyérpirítóról további infóért katt IDE.

 

Nem kommentelhető bejegyzés.