Tejfölös-málnás jégkrém

Tejfölös-málnás jégkrém

Tejfölös-málnás jégkrém

Hozzávalók 12 db, 1 dl-es jégkrémhez

5 dl passzírozott málnapüré (kb. 70 dkg málnából)
7 dl Mizo laktózmentes tejföl
1 citrom
1 evőkanál négyszeres erősségű édesítőszer
1 csipet őrölt fahéj
1 nagy marék pirított pisztácia vagy mandula

A citromot megmossuk, a héját lereszeljük, a levét kinyomjuk. A málnapürét ízlés szerint édesítjük, hozzákeverjük a fahéjat, és a jégkrémformákba adagoljuk. A tejfölhöz keverjük az édesítőszert, a citrom héját és levét, majd a málnapürére kanalazzuk. A formák tetejére aprított pisztáciát szórunk, és 1-1 pálcikát szúrunk a jégkrémekbe. Fagyasztjuk, majd tálaljuk.

Tipp: darabonként 15 g gyors felszívódású szénhidrátot tartalmaz.

https://szepsegtar.blogspot.com

A Mizo laktózmentes termékeiről további infóért katt IDE.

Bookmark(3)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.