Tejszínes-gombás spagetti

Tejszínes-gombás spagetti

Tejszínes-gombás spagetti

Hozzávalók 2 személyre
20 dkg déli tőkegomba
1/2 vöröshagyma
8 dkg füstölt, húsos szalonna
1 evőkanál vaj
1 evőkanál aprított petrezselyemzöld
1 teáskanál morzsolt kakukkfű
20 dkg durum spagetti tészta
1,5 dl főzőtejszín
2,5 dkg reszelt parmezán sajt
frissen őrölt bors

A gombát felaprítjuk. Serpenyőben felhevítjük a vajat, megpirítjuk rajta a felkockázott szalonnát, majd az apró kockákra vágott hagymát üvegesre pároljuk benne. Hozzáadjuk a gombát, és addig kevergetjük, amíg a leve el nem fő. Sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel és petrezselyemzölddel megszórjuk. Felöntjük a tejszínnel, hozzáadjuk a reszelt sajtot, és összeforraljuk. Közben sós vízben kifőzzük a tésztát. Tányérra szedjük, és a tetejére halmozunk a tejszínes-gombás mártásból.

http://www.desszertszoba.hu

A Bio-Fungiról további infóért katt IDE.

 

 

Bookmark(0)

No account yet? Register

A cikk címkéi:
· · · · · ·

Nem kommentelhető bejegyzés.