Tésztasaláta

Tésztasaláta

Tésztasaláta

Hozzávalók
20 dkg gluténmentes orsótészta
10 dkg főtt, füstölt tarja
10 dkg kígyóuborka
1 savanykás alma
1 lila hagyma
2 dl tejföl
1 dl majonéz

őrölt fehér bors

A tésztát sós vízben kifőzzük, leöblítjük, kihűtjük. A tarját apró csíkokra szeljük. A hámozatlan uborkát szintén csíkokra, a meghámozott almát apró kockákra vágjuk. Mindezt a tésztához adjuk, közé keverjük az apróra vágott hagymát. A tejfölt és a majonézt eldolgozzuk, ízesítjük kevés sóval, borssal, és a salátára öntjük. Alaposan összekeverjük, és hűtőbe tesszük legalább 3-4 órára, hogy az ízek jól összeérjenek.

http://dobosbea.blogspot.com

Az étel akkor gluténmentes, ha betartjuk a gluténmentes étel-készítés szabályait, és valamennyi felhasznált alapanyag a gyártó által garantáltan gluténmentes.

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.