Tojással töltött gomba 

Tojással töltött gomba 

Hozzávalók 2 személyre

ChefGomba portobellogomba

2 evőkanál (teljes kiőrlésű) kenyérmorzsa

2 evőkanál olívaolaj

1 gerezd fokhagyma

4 tojás

frissen őrölt fekete bors

A megpucolt fokhagymát az olívaolajba préseljük, ízesítjük sóval, borssal. Az olajos keverékkel bekenjük a megtisztított gombák mindkét oldalát, és kevés kenyérmorzsát szórunk mindegyikbe. A tojásokat egyesével feltörjük egy pohárba, majd óvatosan a gombafejekbe csúsztatjuk. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.

http://www.katucikonyha.hu 

A ChefGombáról további infóért katt IDE.

 

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.