Tonhalas céklasaláta recept

Tonhalas céklasaláta recept

Tonhalas céklasaláta recept

Hozzávalók 2 személyre
1 nagy cékla (tisztítva mérve 15 dkg)
1 olajostonhal-konzerv (5 dkg)
3–4 púpozott evőkanál tejföl
2 evőkanál majonéz
2 nagy csipet só
1 csipet őrölt fehér bors

A céklát bő vízben puhára főzzük, a héját ledörzsöljük, majd a zöldséget nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A tonhalat lecsepegtetjük. A tejfölt a majonézzel, a sóval és a borssal elkeverjük, beleforgatjuk a céklát és a halat. Ha szükséges, utánízesítjük. Érdemes pár órát vagy 1 éjszakát hűtőben pihentetni, hogy az ízek jól összeérjenek.

https://aranytepsi.blogspot.com

Bookmark(1)

No account yet? Register

A cikk címkéi:
· · · · · ·
A cikk kategóriái:
160g · aranytepsi · előétel · hal · IR · saláta · szénhidrátdiéta

Nem kommentelhető bejegyzés.