Túró Rudi jégkrém

Túró Rudi jégkrém

Hozzávalók

45 dkg Mizo laktózmentes rögös túró

4 dkg 1:4 négyszeres erősségű édesítőszer

6 evőkanál Mizo laktózmentes tejföl

1/2 biocitrom reszelt héja

2 dl cukormentes sűrített tej

a bevonathoz:

10 dkg cukor- és gluténmentes étcsokoládé (70% kakaótartalmú)

2 dkg Mizo laktózmentes vaj

 

A túrót az édesítőszerrel, a tejföllel, a citromhéjjal és a sűrített tejjel összeturmixoljuk. A masszát jégkrémformákba szedjük, és kifagyasztjuk.

A csokoládét vízgőz felett összeolvasztjuk a vajjal, és bevonjuk vele a jégkrémeket.

https://szepsegtar.blogspot.com

A Mizo laktózmentes termékeiről további infóért katt IDE.

 

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.