Túró Rudi zabkása

Kókuszos marcipángolyó

Túró Rudi zabkása

Hozzávalók 5 adaghoz

10 dkg gluténmentes zabpehely

2 dkg chiamag

2 dl Mizo laktózmentes tej (1,5%-os)

25 dkg Mizo laktózmentes túró

1 kis pohár Mizo laktózmentes natúr joghurt (15 dkg)

1 biocitrom reszelt héja

5 g 1:4 négyszeres erősségű édesítőszer

5 dkg cukor- és gluténmentes étcsokoládé

továbbá:

5 jól záródó üveg

 

A zabpelyhet elvegyítjük a chiamaggal, az üvegekben egyenlő arányban elosztjuk, majd ráöntjük a tejet. A túrót, a joghurtot, a citromhéjat és az édesítőt villával alaposan összedolgozzuk, az üvegekbe kanalazzuk. Lezárva 1 éjszakára hűtőbe tesszük.

Másnap a reszelt csokoládéval meghintve fogyasztjuk.

https://hankka.blogspot.com

A Mizo laktózmentes termékeiről további infóért katt IDE.

 

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.