Túrós zabrúd recept

Túrós zabrúd recept

Túrós zabrúd recept

Hozzávalók
25 dkg gluténmentes zabpehely + kevés a nyújtáshoz
3 tojás
50 dkg Mizo laktózmentes túró
1 kávéskanál só
frissen őrölt tarka bors
1 pici csipet őrölt csili (elhagyható)
a tetejére:
Mizo laktózmentes trappista sajt

A zabpelyhet késes aprítóban ledaráljuk, tálba szórjuk. Hozzáadjuk a tojást, a túrót, a fűszereket, és kézzel egynemű tésztává állítjuk össze. Zabpehellyel szórt munkalapon kb. 28×28 cm-esre nyújtjuk, tetszőleges rudakra szabjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk, a tetejüket megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített, 210 fokos sütőben kb. 15 perc alatt ropogósra sütjük.

https://hankka.blogspot.com

A Mizo laktózmentes termékeiről további infóért katt IDE.

 

 

Könyvjelzőkhöz(5)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.