Vaníliás zabpuding fahéjsziruppal

Fokhagymás-sajtos pizzaropogós

Vaníliás zabpuding fahéjsziruppal

Hozzávalók 5 adaghoz
5 dkg Szafi Free vaníliás zabpuding por
5,5 dl lassú szénhidrátú tej (csillagtej)
1–1,5 dkg Szafi Reform négyszeres erősségű édesítő
a sziruphoz:
1 dkg Szafi Reform négyszeres erősségű édesítő
1,5 dl víz
1 evőkanál Szafi Reform paleo őrölt fahéj

A tejet összekeverjük az édesítőszerrel. Hozzáadjuk a zabpuding port és folyamatos keverés mellett besűrítjük. A poharakban egyenlő arányban elosztjuk, félretesszük.
A vizet, az édesítőszert és a fahéjat felforraljuk, és kis lángon felére főzzük. Kicsit visszahűtjük és a krémek tetejére szedjük. Behűtve tálaljuk.

Tipp: Hűtőben kb. 5 napig áll el. Adagonként 6,7 g lassú felszívódású szénhidrátot tartalmaz.

https://szepsegtar.blogspot.com

A Szafi Reform termékekről további információért katt IDE.

Könyvjelzőkhöz(1)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.