Vegán sárgaborsó-krémleves

Vegán sárgaborsó-krémleves

Vegán sárgaborsó-krémleves

Hozzávalók 4 személyre
25 dkg sárgaborsó
1,2 l zöldségleves-alaplé
1 nagy csipet só
1 csipet őrölt fekete bors
2 nagy gerezd fokhagyma
a tálaláshoz:
pirított fűszeres csicseriborsó

A főzést megelőző este a sárgaborsót bő vízbe áztatjuk. Másnap leszűrjük, az alaplével felöntjük, a fokhagymával, a sóval, a borssal ízesítjük. Lefedve puhára főzzük, majd a botmixerrel pépesítjük. Pirított fűszeres csicseriborsóval kínáljuk.

https://aranytepsi.blogspot.com

A Russell Hobbs Desire botmixerről további infóért katt IDE.

Könyvjelzőkhöz(0)

No account yet? Register

Nem kommentelhető bejegyzés.