Zsályás céklakrém

Zsályás céklakrém

Hozzávalók
2 közepes cékla
10 dkg sajtkrém
1 gerezd fokhagyma
1 citrom reszelt héja
1/2 citrom kifacsart leve
1 teáskanál szárított, morzsolt zsálya

frissen őrölt fekete bors

A céklát megmossuk, alufóliába csomagoljuk, 200 fokos sütőben 35-40 perc alatt puhára sütjük. A fóliát óvatosan kinyitjuk, és megvárjuk, amíg a cékla langyosra hűl. Megpucoljuk, felkockázzuk, a botmixerrel pürésítjük. Hozzákeverjük a sajtkrémet, az összenyomott fokhagymát, a citromhéjat és -levet, majd fűszerezzük sóval, borssal és zsályával.

https://varosikonyha.blog.hu

A Russell Hobbs Desire botmixerről további infóért katt IDE.

 

Nem kommentelhető bejegyzés.